"Hamarkész" kezek

A "Hamarkész kezek" egy kézműves blog neve, melyen megosztom az általam elkészített kreatív dolgokat. 10 éves korom körül kezdtem el gyöngyöt fűzni. Minden nyáron más-más technikákat próbáltam ki (origami, fonalgrafika, üveg- és matricafestés, gobleineket varrok...), vagyis azóta folyamatosan alkotok. A legjobban a gyöngyfűzéssel szeretek foglalkozni, ez lett az örök kedvenc...

Ide írhatsz nekem:

Ha kérdésed van vagy megtetszett valamelyik munkám, írj bátran!

h.erika93@hotmail.com

Amennyiben szeretnél mintát kérni vagy egyéb, ehhez hasonló jellegű kérdésed van, kérlek e-mailben keress!

Az oldalon megjelenő fotók és azok tartalma a szerző tulajdonát képezik. Kizárólag engedéllyel és a forrás megjelölésével lehet felhasználni.

Erika Horváth

Hozd létre a saját névjegyed

""""""

Megosztás
Megosztás

Ukrán gyöngygallér

Végre véget ért a vizsgaidőszak, így újra előkerülhettek a gyöngyök. A gyöngygallért a 6/0-s világoskék kásák színével harmonizáló szalaggal zártam.

Finally, the exams ended, so I can make things from beads again. This is an Ukrainian beaded collar with a light blue ribbon. 

Endlich beendete die Prüfungszeit, so kann ich wieder Perlenschmucke reihen. Diese ist ein ukrainischer Perlenkrage mit Schleife.

Királykék gyöngygallér

Azt gondoltam, hogy elég lesz ehhez a mintához egy csomag gyöngy... Hát tévedtem, ezért kitaláltam, hogy arany gyöngyökből csinálok egy gyöngyszalagot a háromszögek köré.

Moldvai csángó gyöngygallér szettben

Nemrégiben találtam egy képet erről a szettről. A gyöngygallér már korábban szerepelt a blogon, viszont ott nem tüntettem fel, hogy készítettem hozzá karkötőt és fülbevalót is.

Moldvai csángó gyöngygallér

Egy osztálytársamtól tanultam a gyöngygallér fűzését. Ezeket még akkor készítettem, mikor tanította.